BRÖRING handelt duurzaam

Duurzaamheid bij BRÖRING heeft vele gezichten. Het is belangrijk voor ons om vooruitziende en duurzame actie te ondernemen op alle gebieden van onze Ondernemingsgroep. Dat begint bij de logistiek: we betrekken onze grondstoffen liever per schip en trein dan per vrachtwagen. De door ons gebruikte trucks zijn uitgerust met systemen voor de evaluatie van voertuig- en chauffeursgegevens, zodat we specifiek proberen het dieselverbruik te verminderen. Dit is slechts één detail van ons uitgebreid energiebeheer, dat we voortdurend optimaliseren.

Image

Energiebeheer en milieubewustzijn

We zijn voortdurend bezig om de energie-efficiëntie in productie en logistiek te verbeteren. Alle BRÖRING-locaties produceren volgens het gecertificeerde energiebeheer volgens ISO-norm 50001. We passen factoren die we als bedrijf kunnen beïnvloeden effectief aan, zodat de hoogst mogelijke energiebesparingen worden gerealiseerd. We willen ook het onderwerp energie stevig verankeren in het bewustzijn van onze medewerkers: met bedrijfsbrede face-to-face trainingen over energie verdiepen we de kennis van alle medewerkers, vooral in de commerciële sector. We vergroten het milieubewustzijn van onze medewerkers en zetten in op resourcebesparende productie met behulp van ons consequent energiebeheer.

Doelgerichte grondstofaanvoer

We halen grondstoffen zoals onze granen voornamelijk uit de lokale landbouw. We hebben een nauwe relatie met onze regio. Op deze manier zetten we ook de toevoer van grondstoffen doelgericht om. De voedingsstoffen geoptimaliseerde voederconversie beperkt het gebruik aan landbouwareaal en we gebruiken bijproducten van de humane voedselproductie als grondstof voor veevoer. Externe tests en certificeringen zorgen ook voor de hoge veiligheid en kwaliteit van onze voerproductie.

Duurzaamheidsdoelstellingen zoals het terugdringen van methaanuitstoot van melkkoeien door voersamenstelling of de verplichting om alleen sojabonen uit duurzame teelt te gebruiken, worden steeds belangrijker in de landbouw. Dergelijke doelstellingen spelen ook een centrale rol in het onderzoek bij BRÖRING.

Mens, dier en milieu: BRÖRING neemt verantwoordelijkheid

Duurzaamheid betekent ook altijd toekomstgerichte actie. Dit komt vooral tot uiting in onze focus op Bioveiligheid. De hygiënemaatregelen van BRÖRING maken altijd deel uit van een preventiestrategie. Investeren in een stabiele diergezondheid, die u uit voorzorg maakt, is kosteneffectiever en efficienter dan het verbeteren van de geyondheid en prestatie van de dieren wanneer er door gaten in de bioveiligheid, ziekte-uitbraken of prestatieverlies voorkomt in uw stal. Voorkomen is beter dan geneyen.

Onze jarenlange ervaring leert dat veel bedrijven de gezondheid van hun dieren met succes kunnen stabiliseren en het gebruik van geneesmiddelen aanzienlijk kunnen verminderen door middel van goed functionerende hygiënemaatregelen. Zo kunt ook u de kosten duurzaam verlagen en het dierenwelzijn verhogen.

Voor onze hygiëneproducten werken we samen met ervaren partners die voldoen aan de strenge Europese en Duitse criteria en zorgen voor een effectief gebruik van hulpbronnen door middel van innovatieve producten. Door middel van ons uitgebreide aanbod van consulting diensten, bieden wij u hulp voor het economisch maar effectief gebruik van onze producten. Biosecurity is een verder onderdeel van de vele vormen van duurzaamheid bij BRÖRING.

Mens, dier en milieu: BRÖRING neemt verantwoordelijkheid

Als familiebedrijf streven we ook naar een duurzaam personeelsbeleid. De samenwerking met onze medewerkers is op lange termijn en consistent. We voelen ons dicht bij onze medewerkers en de regio betrokken. Het lage personeelsverloop zorgt ook voor veilige banen voor onze meer dan 720 toegewijde medewerkers op lange termijn.

Bij BRÖRING is het thema duurzaamheid belangrijk: we nemen verantwoordelijkheid voor mens, dier en milieu.

Locaties

De BRÖRING Ondernemingsgroep is in totaal op 10 locaties actief. Hier gaat u naar de specifieke fabrieken en agrarische winkel locaties.

DETAILS

H. Bröring
GmbH & Co. KG

 • Dinklage: Fabriek en agrarische winkel
 • Löningen: Fabriek en agrarische winkel
 • Spelle: Fabriek en agrarische winkel

Haneberg & Leusing
GmbH & Co. KG

 • Schöppingen: Fabriek en agrarische winkel
 • Ostbevern: Fabriek en agrarische winkel

BEST 3 Geflügel-ernährung GmbH

 • Algermissen: Fabriek
 • Karstädt: Ceravis AG, Loonproductie
 • Twistringen: Fabriek

 

 

H. Bröring Mischfutterwerk
GmbH

 • Losten: Fabriek

BOERRIES
GmbH & Co. KG

 

 • Lindern: Fabriek

 

 

Standorte

Die BRÖRING Unternehmensgruppe ist an insgesamt zehn Standorten für Sie tätig. Hier gelangen Sie zu den Kontaktdaten der einzelnen Werke und Landhandelsstütz­punkte.

DETAILS

H. Bröring
GmbH & Co. KG

 • Dinklage: Werk und Landhandelsstützpunkte
 • Löningen: Werk und Landhandelsstützpunkte
 • Spelle: Werk und Landhandelsstützpunkte
 • Losten: Werk


Haneberg & Leusing
GmbH & Co. KG

 • Schöppingen: Werk und Landhandelsstützpunkte
 • Ostbevern: Werk und Landhandelsstützpunkte


BEST 3 Geflügelernährung
GmbH

 • Algermissen: Werk
 • Karstädt: Ceravis AG, Lohnproduktion
 • Twistringen: Werk


H. Bröring Misch­futterwerk GmbH

 • Losten: Werk


BOERRIES
GmbH & Co. KG

 • Lindern: Werk

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Gebruik hiervoor het contactformulier en ons competente team zorgt op betrouwbare wijze voor uw aanvraag. Wij bij BRÖRING helpen u graag verder!

H. Bröring
GmbH & Co. KG

Ladestr. 2
D-49413 Dinklage

Telefoon: +49 4443 970 0
Fax: +49 4443 970 1111

info@broering.com

Haneberg & Leusing
GmbH & Co. KG

Ramsberg 99
D-48624 Schöppingen

Telefoon: +49 2555 923 0
Fax: +49 2555 923 7169

info@haneberg-leusing.de

BEST 3 Geflügel­ernährung
GmbH

Ringstraße 16
D-27239 Twistringen

Telefoon: +49 4243 941 48 40
Fax: +49 4243 941 48 4119

info@best-3.de

H. Bröring
GmbH & Co. KG

Ladestr. 2
49413 Dinklage

Telefon: +49 4443 970 0
Fax: +49 4443 970 1111

info@broering.com

Haneberg & Leusing
GmbH & Co. KG

Ramsberg 99
48624 Schöppingen

Telefon: +49 2555 923 0
Fax: +49 2555 923 7169

info@broering.com

BEST 3 Geflügelernährung GmbH

Ringstraße 16
27239 Twistringen

Telefon: +49 4243 941 48 40
Fax: +49 4243 941 48 48

info@best-3.de