Verschillend van vleeskuikens tot vleeskuikens

De eisen van de markt aan het houden van vleeskuikens zijn al jaren gestaag aan het toenemen. Alleen gezonde en fitte vleeskuikens kunnen de prestaties bieden die uw bedrijf nodig heeft. Succes in de stal hangt af van verschillende factoren: de genetica van de kuikens, het houderijsysteem en de wijze van voerverstrekking stellen verschillende eisen aan het vleeskuikenvoer. Daarbij komen nog diergezondheid en dierenwelzijn. Een enkel uniform voederconcept voor alle vleeskuikenhouders is dus niet voldoende. U heeft een voerpakket nodig dat voor uw bedrijf geschikt is. BEST 3 biedt u precies dit: een uitgebreid voerprogramma zodat u altijd de juiste beslissing voor uw bedrijf neemt. Onze vertegenwoordigers kijken graag met u mee wat voor u het beste voerpakket zou zijn.

Image

Met Kwaliteit naar Succes

Met al onze vleespluimveeconcepten hechten we veel belang aan de juiste interactie van energie- en eiwitvoorziening. Dit is belangrijk, zodat de kuikens en kalkoenen hoge daggroei kunnen bereiken en sterke prestaties kunnen leveren. Best 3's productprogramma's zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat kuikens en kalkoenen hun groeipotentieel volledig kunnen benutten door middel van zorgvuldig vervaardigde recepten. Door ons te specialiseren in zuiver pluimveevoer, kan BEST 3 inspelen op uw wensen.

BEST 3 biedt u individuele oplossingen – afhankelijk van uw doel u als vleeskuikenhouder of kalkoenhouder. Weet u niet zeker welk voerprogramma het beste is voor uw bedrijf? Onze vertegenwoordigers kijken graag met u mee wat voor u het beste voerpakket zou zijn.

Gezonde dieren - goede prestaties

De Kalkoenhouderij heeft zich in de afgelopen jaren sterk veranderd. De opbrengstprijzen fluctureren en de vraag naar dierwelzijn stijgt. Des te belangrijker is het in deze gespannen markt, dat elke rond resulteert in goede gewichten met een goede voederconversie. We willen graag met U samenwerken om deze optimale situatie in de stal te bereiken. We ondersteunen de gezondheid van Uw koppel met onze innovatieve voerconcepten. Met behulp van onze geselecteerde ruwvezelcomponenten en het gebruik van bewezen additieven bereiken we een stabiele darmgezondheid met uitstekende resultaten. Dit is uitermate belangrijk in de jeugdfase van kalkoenen en rondom de periode van overzetten. Het Best 3 voer is ontwikkeld om de gastro intestinale gezondheid van de kalkoenen te bevorderen om de stallen droog te houden. Want alleen als Uw dieren gezond zijn kunt U het volledig potentieel bereiken.

De Prestaties en de kwaliteit tijdens de ronde, zijn afhankelijk van veel factoren. Naast stal en houderijsysteem ligt de nadruk vooral op de genetische oorsprong van de dieren. Best 3 biedt U voerconcepten voor een breed scala aan rassen, of het nu Big 6, Converter of Langzaamgroeiende kalkoenen zijn, we hebben het juiste voer voor U. Het voerprogramma van Best3 is specifiek afgestemd op de behoefte van Uw kalkoenen. Hiervoor orrienteren we ons op de prestatiecurve van Uw koppel.

Omdat Best 3 gespecialiseerd is in de exclusieve productie van Pluimveevoer zijn we experts op dit gebied. Wij kunnen U zowel kwalitatief hoogstaand voer bieden als een uitgebreide service op het gebied van kalkoenhouderij. Onze buitendienst ontwikkelt samen met U oplossingsgericht een optimal concept wat bij U past.

Heeft u vragen?

Image

Paul Arens

Verkoopleider Pluimvee

Telefoon: +31(0)6 219 877 26
p.arens@broering.com

Heeft u een andere vraag? We hebben een luisterend oor voor u. Of u nu deskundig advies nodig heeft van de afzonderlijke divisies, vragen heeft of op zoek bent naar een directe verbinding met de locaties – hier vindt u in één oogopslag het juiste aanspreekpunt en de competente contacten van BRÖRING.

Adviesaanvraag