Kwaliteitsvoer voor de pluimveehouderij

De BRÖRING Ondernemingsgroep is succesvol actief op het gebied van pluimveevoer. Wij bieden innovatieve voerconcepten, compleet voer en aanvullende voer. Pluimveevoer voldoet aan de eisen van de voedingsindustrie, verwerkers en detailhandelaren. Het brede scala aan productprogramma's voor moederdieren, leghennen en vleeskuikens is met de grootste zorg afgestemd op de dieren en kan met elkaar worden gecombineerd. Onze deskundige verkoopafdeling van BRÖRING stelt graag een individueel voerconcept samen naar uw wensen en geeft uitgebreid advies over ons brede assortiment.

Om het beste uit het voer te halen, hebben we ons sterk gespecialiseerd. Op onze locatie in Ostbevern produceren we leghennenvoer en opfokvoer. In Löningen produceren we leghennenvoer, opfokvoer en moederdierenvoer. Onze dochteronderneming BEST 3 is gespecialiseerd in vleespluimveevoer alsook in Moederdierenvoer en opfokvoer. De productie in aparte pluimveevoederfabrieken en de hoge specialisatie zorgen voor een uitstekende kwaliteit van ons voer.

Met het pluimveevoer van BRÖRING naar meer succes in de stal.

Met onze geselecteerde voerconcepten ondersteunt u de gezondheid van uw kuikens. Het voer is ontwikkeld om de gastro-intestinale gezondheid van uw dieren te bevorderen en zodoende de stal droog te houden. Het versterkt ook de gezondheid van de voetzolen en het verenkleed. Want alleen als uw dieren gezond zijn, kunt u het volledige potentieel bereiken. Ons pluimveevoer zorgt voor uitstekende prestaties van de kuikens: hoge dagelijkse groei, goede voederconversies, hoge legprestaties of borstvleesaanzet – u stelt de focus en wij bieden u het juiste voer.

Image

Onze service: Meer dan goed voer

Succesvolle pluimveehouderij vereist meer dan goed voer. Onze service gaat veel verder dan voer. Wij adviseren u over alles wat met de pluimveehouderij te maken heeft en begeleiden u bij hygiënemanagement. Onze speciale experts op het gebied van Hygiene voor de pluimveedivisie, onderzoeken de sterke en zwakke punten van uw bedrijf en bieden economische oplossingen. Wij adviseren u over uw koppel kuikens, vermarkting van uw kuikens en beantwoorden uw vragen over stalbouw. We voeren ook koppelresultaat vergelijkingen uit over mesters om u betrouwbaar te ondersteunen in de pluimveehouderij.

Image

Alles voor moederdieren

Het voer neemt met name bij de moederdieren en opfok een belangrijke plaats is. Om vandaag en in de toekomst succesvol te kunnen produceren, bieden wij u zowel hoogwaardige voeders als op maat gemaakte voerconcepten voor uw dieren.

Moederdieren
Image

Voor Leg- en Opfokhennen

In ons gespecialiseerd voer voor leghennen en opfokhennen hechten we veel belang aan de samenstelling, zodat de legprestaties op uw bedrijf goed zijn. Wij bieden een verscheidenheid aan producten die een positieve invloed hebben op de winstgevendheid in de leghenhouderij positief beinvloeden.

Leg- en Opfokhennen
Image

Rondom Vleeskuikens en kalkoenen

Onze dochteronderneming BEST 3 is volledig gespecialiseerd in het Vleeskuikens en kalkoenen, wat zorgt voor een hoge kwaliteit van ons voer. Op verzoek creëren we ook individuele voerconcepten voor uw bedrijf, die we aanpassen aan de prestatiecurve van uw dieren.

Vleeskuikens en kalkoenen

Heeft u vragen?

Heeft u een andere vraag? We hebben een luisterend oor voor u. Of u nu deskundig advies nodig heeft van de afzonderlijke divisies, vragen heeft of op zoek bent naar een directe verbinding met de locaties – hier vindt u in één oogopslag het juiste aanspreekpunt en de competente contacten van BRÖRING.

Adviesaanvraag