Van begin af aan succesvol

Het voer wordt beschouwd als de basis voor de gezondheid en een solide voederconversie van uw dieren. Wij bieden u een voedingsprogramma met een gerichte voersamenstelling en speciale voerstructuur om precies dit voor uw dieren te bereiken. Naast een homogene voerstructuur zetten we in op een optimaal ruw vezelgehalte in het voer. Op deze manier wordt een gelijkmatige voer- en voedingsstofinname ondersteund en heeft het een positieve invloed op de darmgezondheid. Dit doen we door gebruik te maken van ruwe vezelbronnen, die met speciale zorg zijn geselecteerd. Dit omdat een actieve spiermaag een voorwaarde is voor een gezonde en stabiele spijsvertering.

Moederdierhouderij

Gecontroleerde voeding in de productiefase is essentieel voor de productie van een maximum aantal broedeieren en, als gevolg daarvan, van eersteklas eendagskuikens. BEST 3 biedt u een optimaal voerprogramma: Gespecificeerde vitaminepremixen, een evenwichtige verhouding van mineralen en sporenelementen en geselecteerde grondstoffen zorgen voor een gezonde en uniforme voer- en voedingsstoffen opname. Voor langzaam groeiende rassen produceren we ook een speciaal voer dat is afgestemd op de behoeften van het betreffende ras.

Om ook de hanen de mogelijkheid te bieden om goed te groeien en te zorgen voor gezonde nakomelingen, bieden wij ook een overeenkomstig haanvoer aan.

Heeft u vragen?

Image

Paul Arens

Verkoopleider Pluimvee

Telefoon: +31(0)6 219 877 26
p.arens@broering.com

Heeft u een andere vraag? We hebben een luisterend oor voor u. Of u nu deskundig advies nodig heeft van de afzonderlijke divisies, vragen heeft of op zoek bent naar een directe verbinding met de locaties – hier vindt u in één oogopslag het juiste aanspreekpunt en de competente contacten van BRÖRING.

Adviesaanvraag

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Gebruik hiervoor het contactformulier en ons competente team zorgt op betrouwbare wijze voor uw aanvraag. Wij bij BRÖRING helpen u graag verder!